II Aquarel·la Run

L’Aquarel·la Run és una cursa de colors* benèfica, no competitiva i festiva. És una carrera oberta a tots els públics i apte per a totes les edats, on es barrejarà la pols de colors, la diversió i la música.

Serà al Parc de la Devesa de Girona el 16 de juny de 2018 a les 18 h, en un circuit de 2,5 km que tindrà diversos punts de llançament de colors i de música.

Al finalitzar la cursa hi haurà avituallament a més d’una festa final a càrrec d’un DJ i sorteig de regals entre tots els participants.

Tots els beneficis de la cursa aniran destinats a l’AECC-Catalunya Contra el Càncer per la lluita contra el càncer i la investigació d’aquesta malaltia.

*Els colors en pols estan aprovats per la C.E. i compostos 100% de manera orgànica i natural, pel que no produeix al·lèrgia, no deixa residus ni perjudica el medi ambient. Estan elaborats a partir d’ingredients naturals com la farina d’arròs o la fècula de blat, colorants alimentaris i en alguns casos se’ls afegeix olor. La seva composició és 99% pols de midó, 0.08% de colorants i 0.02% d’aromatitzants.

S’entregaran unes ulleres de sol als participants majors de 4 anys per tal de protegir els ulls de la pols. Es recomana als menors de 4 anys que portin les seves ulleres de protecció. Com a complement, es recomana portar un mocador a la cara/boca.

DIA I HORA

16 de juny de 2018 a les 18 h

PREU

  • 10 €
  • 6 € de 4 a 12 anys
  • Gratuït de 0 a 3 anys

SORTIDA I ARRIBADA 

Parc de les Ribes del Ter (a la gespa al costat del Pavelló de Fontajau de Girona).

CIRCUIT

El circuit és de 2,5 km al Parc de la Devesa de Girona.

L’inici és al Parc de les Ribes del Ter (al costat de Pavelló de Fontajau), per continuar per Passera de Fontajau, Passeig de la Devesa, Passeig de la Sardana, Passeig de la Devesa, Passeig de l’Onyar, Passeig de la Devesa, Passera de Fontajau i amb final al Parc de les Ribes del Ter.

 

CAMPANYA DE PREVENCIÓ SOLAR

Des de l’AECC-Catalunya contra el Càncer s’ha organitzat aquesta activitat com a tancament de la campanya de prevenció solar que realitza l’entitat anualment durant els mesos d’estiu.