REGLAMENT II AQUAREL·LA RUN 

1. L’AECC-Catalunya contra el Càncer de Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, organitza la II Aquarel·la Run solidària, que tindrà lloc el dissabte 16 de juny de 2018, a les 18 h, amb sortida i arribada al Parc de les Ribes del Ter (al costat del Pavelló de Fontajau de Girona). El recorregut de 2,5 km es podrà realitzar corrent o caminant. Aquesta prova té un caràcter lúdic, esportiu i no competitiu i està obert a totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb l’entitat.

2. La quota d’inscripció per la II Aquarel·la Run serà de 10€ per majors de 12 anys, 6€ pels nens de 4 a 12 anys, i gratuïta per infants de 0 a 3 anys.

3. S’estableix una sola categoria general. Els menors de 14 anys han de presentar el consentiment del pare/mare o tutor del menor per participar en la carrera.

4. El recorregut és de 2,5 km, amb inici al Parc de les Ribes del Ter (costat de Pavelló de Fontajau), per continuar per Passera de Fontajau, Passeig de la Devesa, Passeig de la Sardana, Passeig de la Devesa, Passeig de l’Onyar, Passeig de la Devesa, Passera de Fontajau i amb final al Parc de les Ribes del Ter.

5. Les inscripcions presencials es poden efectuar en les següents dates i punts d’inscripció de Girona:

  • A la seu de l’AECC-Catalunya contra el Càncer: C/Albereda 3-5, baixos, Edif. Fòrum, 17004 Girona. Des del 14 de maig fins el 15 de juny (de dilluns a dijous de 9h a 17h i divendres de 9h a 15h).
  •  A la carpa situada per l’ocasió a la Plaça Catalunya els dies 14 i 15 de juny de 17h a 20h i el dia 16 de juny de 10h a 13h.
  • A la carpa situada per l’ocasió al Passeig de la Devesa (amb cantonada al Passeig de la Sardana, on comença el mercat de fruita i verdura) el 16 de juny de 10h a 13h.
  • A la carpa situada per l’ocasió al Parc de les Ribes del Ter (al costat del Pavelló de Fontajau) el 16 de juny de 16h a 17.30h.

Les inscripcions en línia es poden efectuar des del dia 1 de maig fins al dia 15 de juny de 2018 a les 23h a través de la pàgina www.aquarellarun.com.

6. S’estableix un límit de 999 participants, per rigorós ordre d’inscripció.

7. L’entrega de dorsals:

  • En les inscripcions presencials s’entregarà al mateix moment de la inscripció.
  • Per les inscripcions en línia, caldrà recollir-lo el dissabte 16 de juny de 10h a 13h a la carpa prevista a Plaça Catalunya i de 16h a 17.30h a la carpa prevista al Parc de les Ribes del Ter (al costat del Pavelló de Fontajau de Girona).

*Als infants de 0 a 3 anys no se’ls entregarà dorsal.

8. Tots els participants majors de 4 anys rebran unes ulleres de sol per protegir els ulls de la pols de colors i una bossa de corredor al punt d’avituallament. Es recomana que els menors de 4 anys portin les seves pròpies ulleres de protecció.

9. Hi haurà sorteig de regals al final de la cursa per a tots els participants amb dorsal.

10. Els dorsals s’hauran de col·locar obligatòriament al pit, sense retallar, ni doblegar i essent visibles.

11. Tots els participants estaran emparats per una pòlissa d’Assegurança d’accidents i una de Responsabilitat Civil, exclosos els casos derivats d’un patiment latent, imprudència, inobservança de les lleis, etc. També queden exclosos els casos produïts per desplaçaments a/o des del lloc en el qual es desenvolupa la carrera.

La participació en la cursa està sota la responsabilitat i propi risc del participant. El participant, al moment de la inscripció, manifesta trobar-se en perfectes condicions físiques i de salut. Les persones que tenen problemes respiratoris no haurien d’assistir en aquest esdeveniment (podria ser perjudicial per a la seva salut).

L’organització declina la responsabilitat pels danys que els participants puguin ocasionar o derivar d’ells a tercers durant la prova.

14. L’organització comptarà amb servei d’ambulància.

15. A efectes de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i en la seva normativa de desenvolupament, en concret al Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre, les dades facilitades per la inscripció en la II Aquarel·la Run de Girona:

  • Es facilitaran a l’assegurança contractada per cobrir els possibles accidents que puguin sorgir en el desenvolupament de la cursa.
  • S’incorporaran a la base de dades de l’AECC-Catalunya contra el Càncer de Girona amb la finalitat de gestionar la prova i enviar informació relacionada amb l’activitat i altres activitats.

Així mateix, i de conformitat amb aquesta llei, en qualsevol moment pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, previstos a la llei, dirigint un escrit a l’AECC, ref. DATOS,  C/Amador de los Ríos, 5, 28010 MADRID o per correu electrònic a activitatsgirona@aecc.es

16. Els participants i els representants legals dels menors d’edat accepten cedir a l’organitzador i col·laboradors el dret de captació, reproducció, distribució i publicació de les imatges de l’activitat a qualsevol mitjà de comunicació com diaris, web, xarxes socials… Podreu exercir el vostre dret d’accés, rectificació i cancel·lació per correu electrònic a activitatsgirona@aecc.es. Les vostres dades seran tractades d’acord amb el que estableix la llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE núm. 298, del 14 de desembre de 1999).